Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes ada sejenis minuman berbentuk serbuk yang boleh kita bancuh dengan susu, milo, horlicks dan banyak lagi.

Ia diperbuat daripada bahan semulajadi seperti buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain lagi.

Lactalbumin ialah satu bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang berkualiti dan mudah diserap oleh tubuh badan kita dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. 

Siapa boleh minum Meal Shakes? 

✔Bayi atau kanak-kanak yang membesar
✔Student
✔Ibu mengandung
✔ Atlet sukan 
✔ Vegetarian 
✔ Orang yang sakit
✔ Orang yang sibuk bekerja
✔ Orang yang selalu makan makanan segera

Manfaat Utama Meal Shakes

๐Ÿ’  Sebagai nutrisi lengkap
- menyediakan 24 jenis vitamin,  minuman dan zat perlu. Juga ada lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak. 

๐Ÿ’  Bekalkan nutrisi kepada sel tubuh
- Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), bantu bina sel-sel kulit, kuku, rambut, organisma, darah, imun dan lain-lain. 

๐Ÿ’ Bantu Tumbesaran 
-Asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

๐Ÿ’ Anti-oksida
-Vitamin A, C, E, zink, selenium yang bantu melawan jangkitan dan melambatkan penuaan.

๐Ÿ’ Kembalikan Seri Wajah
-vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk bina sel sel darah merah yang sihat dan beri kompleksi kulit yang sihat. 

๐Ÿ’  Detoksifikasi
- Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

๐Ÿ’  Tidak mengandungi sebarang pasaran dan gula tiruan.



Apa kata mereka yang telah amalkan Meal Shakes? 

Anak tidak sembelit lagi setelah minum Meal Shakes

Anak lebih berseri makan dan masalah sembelit serta eczema pun tiada.


Anak semakin sihat tak jatuh sakit dan Selera makan pun makin baik.


Anak lebih bertenaga setelah amalkan Meal Shakes.



Jika ada sebarang pertanyaan mengenai Meal Shakes atau supplemen Shaklee yang lain, boleh terus whatsapp saya di ๐Ÿ“ฒ 012-801 2476.

Bulan Mei ini, Shaklee telah buat PROMO Meal Shakes iaitu bila Anda beli 2 Tong Meal Shakes , Anda akan dapat 10% Diskaun! Berbaloi kan?

Promosi bulan Mei untuk Meal Shakes Shaklee



Boleh juga follow saya di: 

FACEBOOK Shafizah Man. Klik Gambar.

 Facebook Shafizah Man



Instagram ๐ŸŒธ Shafizah Beauty 

 Shafizah Beauty

Thank You! 




Comments

Diana Danias said…
mealshake recommended for you and your kids..
Maglynna Andrew said…
Semesti Meal Shakes sesuai untuk semua golongan, orang dewasa yang tidak suka multivitamin tablet, try lah Meal Shakes! Ternyata kaya dengan vitamin dan mineral!
fatin hamzah said…
Terbaik mealshakes ni
Nowa Mommy said…
Fav anak2 campur dengan nestum
Mesti beli bln ini ๐Ÿ’ช
Ena Suhaina said…
Bagus utk kanak2
Suka anak-anak saya minum... perisa vanilla yang sedap dan sangat berkhasiat
Heera Noy said…
Senang hati tengok anak2 tiad masalah sembelit ambil mealshake
Suhanah Muslin said…
Anak saya pun minum mealshake, yg bestnya dia x pernah sembelit malah selera makan semkain bertambah..
Girllyen Marcie said…
mealshakle kegemaran anak saya!

Popular posts from this blog

6 Golongan Yang Memerlukan ESP SHAKLEE

Berpantang dengan lebih tenang dan gembira