Dah masuk tahun Baru 2017 :)

Yup, orang lain post pasal tahun baru tepat-tepat pukul 12,  1 Januari 2017.
Tapi, aku 3 Januari baru la nak post pasal tahun baru. Takpa. :) Still mood tahun baru. Masih lagi dalam mood nak berazam baru. Perasan tak semua orang dah post azam masing-masing? Hehe Kita baca ja, mana yang baik kita copy. :)

Tahun 2016 dah pun berlalu. Syukur Alhamdulillah.  Allah beri lagi kesempatan buat aku untuk banyakkan lagi amal ibadah, teruskan bertaubat,  teruskan berbuat kebaikan untuk semua orang dan kumpul banyak-banyak pahala.

Moga kita semua sihat dan gembira disamping orang yang kita sayang. Dan, moga dunia menjadi aman damai. Tiada maksiat. Tiada perang. Tiada kezaliman.

Allah,  mudahkanlah segala urusan kami dan berkatilah hidup kami. Aamin.

SELAMAT TAHUN BARU SEMUA.  :)


Comments

Bashtiah Nahrul said…
Selamat tahun baru, fiza! Kita sama... bash pun baru nak up entri tahun baru. Ya, semoga dunia aman damai 😊 Aamiinnnn....
Aty Fared said…
sama lah saya..tak sempat nak update :) btw..Happy new year..

Popular posts from this blog

Berpantang dengan lebih tenang dan gembira

6 Golongan Yang Memerlukan ESP SHAKLEE

Kisah dan Perubahan Saya Selepas Minum ESP